Marketingesként a fürdőszobában

Kommunikációs munkatársként dolgozom egy reklám ügynökségnél, és bár nagyon szeretem a munkám, néha rettenetesen el tudok fáradni. Sokszor azt érzem, hogy bár a cégprofil maximálisan szolgálja a karrier terveimet, mintha az ismerőseim nem dolgoznának ennyit. Valahogy minden beszélgetésből az jön le, hogy én dolgozom legtöbbet, és ezért cserébe annyira nem is fizetnek jól. Persze nem akarok most váltani. Szépen lépegetek előre a ranglétrán, és izgalmas feladatokkal foglalkozhatok. Sokszor dobnak a mély vízbe, amikor igazán kreatívnak kell lennem a probléma megoldásban, és úgy érzem, ettől fejlődök szakmailag a leginkább. Ugyanakkor nem is igazán lenne ideális, ha most akarnék váltani, ugyanis egy lakásfelújítás kellős közepén tartok. Némi állandóságra pedig még nekem is szükségem van a mindennapokban.

Szerencsére a felújítás tekintetében a nehezén már túl vagyunk, most tartunk a fürdőszoba felújításánál. Azt azonban sosem gondoltam volna, hogy ez ennyi odafigyelést és türelmet igényel! Pedig ha belegondolok, logikus: a fürdőszoba is ugyanolyan központi hely az életünkben, mint akár egy nappali vagy egy konyha. Hiszen itt kezdjük meg a napunkat, és itt is készülünk rá a lecsendesedésre. Egyfajta keretet ad a napunknak, így nem mindegy, milyen környezetben van lehetőségünk magunkhoz térni reggel, illetve nyugovóra térni este. Szerencsére találtam egy jópofa weboldalt, ami nagyszerű iránymutatást ad mindehhez. Ez pedig a http://furdoszobaotletek.hu/, ajánlom mindenkinek, aki szeretne hasznos, kézzel fogható tanácsot kapni arra vonatkozóan, hogyan érdemes átalakítania a fürdőszobáját!

Furdoszobaotletek.hu – az igazi segítség!

Ami nekem a legnagyobb tanulság volt a weboldalt böngészve, hogy nem szabad fürdőszoba felújításba kezdeni anélkül, hogy centiről centire tudnánk, mit is szeretnénk. Érdemes előzetesen megnézni pár lakberendezési magazin, vagy weboldal látványterveit, hogy ihletet tudjunk meríteni a saját fürdőszobánk kialakításához. Fontos átgondolnunk, milyen színek, formák tetszenek nekünk egyáltalán? Mekkora helyünk van, hogyan lenne a legpraktikusabb kihasználni a rendelkezésre álló teret? Mire használnánk a leginkább a fürdőszobát, milyen bútorokat és kiegészítőket érdemes beszereznünk a kényelmes használathoz? De a http://furdoszobaotletek.hu/ oldalon találtam azt a tanácsot is, hogy nem szabad belezavarodni a sok lehetőségbe. Ötleteléskor érdemes a nagyobb volumenű dolgokkal kezdeni, és ha meg van, milyen csempét és bútorokat választ az ember, csak utána érdemes az apróságokra, a kiegészítőkre rákoncentrálni.

A http://furdoszobaotletek.hu/ útmutatása alapján így elsőként én is magát a koncepciót gondoltam át. Kiválasztottam, milyen színeket látnék szívesen a fürdőszobában, majd ehhez igazítottam a csempe és a padlólap kiválasztását. Ezt követően megnéztem, mire van szükségem a vizes blokkok tekintetében – én végül egy sarokkád, egy szép, lekerekített mosdó, és beépített tartályú WC mellett döntöttem. Ezt követték a csaptelepek, majd a radiátorok, a tükrök kialakítása, és a szekrények beszerzése. A többi úgymond már gyerekjáték lesz, a kiegészítőket akár utólag is be tudom szerezni. Nos, ugye nem gondoltátok volna, hogy még a fürdőszoba felújítása is ekkora munkával járhat néha? Persze azért ne ijedjetek meg, csak fogadjátok meg a http://furdoszobaotletek.hu/weboldal hasznos tanácsait, akkor ti sem fogtok elveszni!