Van egy, az IT-szektorban dolgozó ismerősöm, Ágota. Én mindig is csodáltam érte, mármint én is jól értek felhasználói szinten a számítógépekhez, de azért annyira nem, mint ő, viszont mindig is szívesen hallgattam a történeteit meg úgy általánosságban hasznosnak találtam, amiket mondott. Arra viszont nem számítottam, hogy egyszer majd egy nagyon nem IT-s dologgal kapcsolatban is Ágotától kapom majd meg a választ: méghozzá a napelem pályázattal kapcsolatban, ami iránt érdeklődtünk egy ideje a párommal.

Épp csak említettem Ágotának, hogy keresgélek napelem pályázat után, mert szívesen telepíttetnénk a házunkra, és akkor mesélte, hogy az egyik főnöke épp nemrég csináltatott napelemes rendszert, napok óta áradozik mind a cégről, mind magáról a rendszerről, így szívesen rákérdez nála a dolgokra.

Végül így ajánlották nekem a Pentele Solart, akiknek a weboldaláról, a napelempalyazatok.hu oldalról végül megtudtam azt, hogy az évre nem lesz kiírva lakossági napelem pályázat. Mindenesetre azért nézegettem még a weboldalt, és végül úgy döntöttünk a párommal, hogy hitelből fogjuk telepíttetni a napelemes rendszert.

Így mégis felvettük a kapcsolatot a céggel, a Pentele Solarral, akikkel egyeztettünk is egy időpontot a kiszállásra, amikor elvégezték a helyszínfelmérést, és meg is állapították, hogy lehet napelem a házunkon, elbírja a tető.

Mikor legközelebb találkoztunk Ágotával, már úgy köszönhettem meg neki a tippet, hogy fenn volt a napelemes rendszer a házunkon. Mondtam, hogy feltétlen adja át üdvözletem a főnökének is, én is nagyon elégedett voltam a céggel, amit ajánlott!