El sem hiszem, hogy már a cégünk reklámozásánál tartunk – olyan hosszú volt az út idáig, hogy az elejére már visszaemlékezni is nehéz. Pedig még csak most kezdődik az igazi munka, számunkra.

Létrehozni egy új céget, addig amíg bele nem vághat az ember az érdemi munkába, sokaknak kicsit illúzióromboló lehet. De meg kell találni a járható utakat ehhez, és úgy már koncentrálhat mindenki arra, amihez valóban ért. Én is elfáradtam, és szinte üdítő, hogy már csak a reklámcsíkok megtervezése van hátra, amibe szívesebben vetem bele magam most, mint bármibe, amit eddig csináltunk. Mindezt annak dacára, hogy a cégvezetésből én nem veszem ki a részem, az kéne még csak…

Sosem volt érzékem a túl komplex rendszerek átlátásához, így a cég struktúrája és pénzügyei sem annyira az én világom. A bátyám szerencsére vállalkozóbb szellemű, de még így is, neki is óriási segítség volt, hogy rájöttünk: a cégalapítás már nem akkora macera, mint régen volt. Léteznek már profik is ebben, ugyanis. Jobb rájuk támaszkodni, és ez már nem csak egy opció, de a legjobb opció szerintem.

Anno, a megoldás keresése közepette a következő szlogenbe futottam bele a neten: (új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér. Ha többel nem is, legalább azzal hozzájárultam ahhoz, hogy minden simán menjen, hogy a topcegalapitas.eu oldalt megtaláltam. És ez volt az, amit követően minden jóra fordult, és elszállt minden bajunk. Nem kellett így már saját ügyvédet keresnünk, a székhely-probléma is egy kalap alatt le lett tudva, és még sorolhatnám. És, ami az előbb idézett szlogenben szerepelt, hát igazán nem nagy összeg, nemde?

Az a vélelmem – bár mindent továbbra sem látok át -, hogy túl szövevényessé vált a bürokrácia, a papírozás világa hazánkban. És ezért örömteli, hogy szembe jönnek ezek a lehetőségek: (új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér. Mindaz, ami a topcegalapitas.eu oldalon megtalálható teszi lehetővé manapság, hogy végre mindenki, aki saját “bizniszbe” vág, arra koncentrálhasson végre, amit valóban a küldetésének, a saját feladatának érez. Csak arra és nem többre. Arra, amiért létrejött valójában a szóban forgó Bt, vagy Kft. Ők, a topcegalapitas.eu a garancia arra, hogy nem kell már frusztráló melléktevékenységeken idegeskednie annak, aki el szeretné startoltatni végre a saját cégét. Nem mindenkinek kell mindent magának intéznie, és előtte szakértővé képeznie magát ezek a dolgokban is. Az iparűzési adódtól, a cégalapítás feltételein át, az ügyvédi munka részleteiig, nem kell mindenre magának rálátnia – ha csak nem akar.

Azokon is segít ez a lehetőség, akiknek nincs saját székhelyük például, mert vagy még nem tartanak ott, vagy nincs is szükségük rá, mert nem olyan dologban “utaznak”. Budapesti székhelyet például alsó hangon hat hónapra biztosítanak, egy összegért. Ha valaki saját ügyvéddel rendelkezik, akkor pedig az online felületen, egy órát kell rászánni a székhelynyilatkozatra. A korrektség jegyében pedig: van 60 napos visszatérítési garancia, és nincsenek “apróbetűk”, amiktől mindenki a falra mászik.

Az egész folyamat sosem volt még ennyire egyszerű – szerintem. A saját, simán ment ügyintézésünk meggyőzött róla, hogy talán tényleg a jó irányba tartunk ezeket a dolgokat illetően. Talán tényleg egyre több a jó megoldás. Csak kattintsatok az általam fentebb linkeltekre vagy még egyszer, keressetek rá erre a lehetőségre: (új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér. Annak is hasznos, aki még bele sem vágott, akinek még nincs semmilyen előzetes tudása arról, mi kell egy Kft-hez, vagy Bt-hez. Akad ott olvasnivaló bőven. Nem csak nem kevés, de pont elég: a topcegalapitas.eu-n minden információhoz hozzájuthattok!