Az internet teljesen betört az üzleti világba. Nem tudom, hogy húsz évvel ezelőtt gondoltuk volna ezt. Akkoriban még csak pár helynek volt fenn interneten a kínálata. Az olcsó termékeket ajánló helyek pedig nagyrészt csak vírusokat tartogattak a gépünknek. Ez azonban már teljesen a múlt része. Szinte minden boltnak, ami azt akarja, hogy komolyan vegyék, van valamilyen internetes felülete. Ezeken a felületeken meg lehet nézni az áruikat, de többről még rendelni is lehet. Ez hihetetlen változás az elmúlt húsz évhez képest.

Itt jön be aztán az, hogy miként nézzen ki egy nyerő internetes bolt. A vásárlót meg kell győzni afelől, hogy bízhat a virtuális szolgáltatásban. Erre talán a legjobb dolog egy szépen megtervezett, de nem túl csicsás banner. Persze a cég az évek alatt át fog menni változásokon, ezért néha érdemes bannert is cserélni.

Én még nem tartottam ott a cégemnél, hogy ilyenről kelljen beszélni, de már megtettem az első lépéseket ahhoz, hogy meg tudjam alapítani. Nagyon izgalmas volt meghozni ezt a döntést, de természetesen rengeteg komplikációt is okozott az életemben. Szerencsére azonban az egész úton itt volt velem a Székhelyszolgáltatás24 csapata, akiknek segítségével meg tudtam alapítani a cégem székhelyét nagyon rövid idő alatt.

Teljesen zöldfülűként belemenni a céges üzlet világába nem egy egyszerű dolog. Főleg, hogy ekkor még székhelyet is kell találnunk magunknak. Az egyik délután egy jó székhelyszolgáltatót kerestem, mikor megláttam a „székhelyszolgáltatás budapest” feliratot. Rövidségével felkeltette az érdeklődésemet és úgy döntöttem, hogy szerencsét próbálok velük. A link a Székhelyszolgáltatás24, igényesen kidolgozott, szépen felépített oldalára vitt.

Látszott, hogy az oldalt nem csak azért hozták létre, hogy megtaláljuk az elérhetőségeiket. A Székhelyszolgáltatás24 oldaláról egyértelműen elmondható, hogy informatív és lényegre törő. Amint fellépünk, egy dobozos kép segítségével megtudhatjuk a legfontosabb pontjait a szolgáltatásuknak. Tetszett ez a felsorolásos megoldás, mert gyorsan el tudta olvasni az ember és körülbelül képet tudott alkotni arról, hogy mi jellemzi a Székhelyszolgáltatás24-et.

székhelyszolgáltatás budapest

A székhelyszolgáltatás természetesen nem csak egy címen volt náluk elérhető. Bár a felirat, ami idehozott, az a „székhelyszolgáltatás budapest” volt, ettől függetlenül kíváncsi voltam a fővároson kívüli lehetőségekre. Akadt is egy, Újlengyel településen. Korábban nem hallottam róla, és meg is lepődtem, hogy ez a harmadik opció. A rövid tájékoztató elolvasása után azonban megértettem, hogy miért lehet alternatíva Budapest mellett. Tehát, Újlengyel olyan különleges helyzetben van, hogy a helyi önkormányzat döntései miatt különböző adókedvezményeket tud biztosítani az ide települő cégeknek. Senkinek nem kell magyarázni, hogy ez miért éri meg elképesztő módon.

Nekem azonban a közelség fontosabb volt, úgyhogy megnéztem, hogy a székhelyszolgáltatás budapest melyik területein elérhető. Az egyik Pesten, a másik Budán. Tetszett, hogy tudok így választani, mert szerintem megvan mindenkinek a saját favoritja a két városrész között. A székhelyek mind nagyon szép és üzleti szempontból is fontos részeken helyezkednek el. Ráadásul könnyen is meg lehet közelíteni őket, úgyhogy nem kell tartanunk a hosszú ingázásoktól.

Felfegyverkezve ezzel a sok információval, úgy döntöttem, eljött az ideje, hogy felhívjam őket. A hívásra gyorsan reagáltak. A megbeszélés is hasonló tempóban, nagyon gördülékenyen ment. A hívás végére alig maradt bennem bármi kérdés. Az elkövetkező időben pedig mindenben a segítségemre voltak és sikeresen ki tudtuk bérelni a cégem székhelyét, Budapesten.