A testvérem egy webdesing és webfejlesztéssel foglalkozó cégnél tevékenykedik, dolgozás címszó alatt. Természetesen ezzel csak én szoktam őt froclizni, hogy ez a kreatívkodás, nem is munka, hiszen élvezi azt, amit csinál, így ténylegesen nem is dolgozik. Természetesen tudom, hogy mennyi mindent csinál az ügyfeleiknek a banner cseréig befejezőleg, vagy éppen onnan kezdődően. Nagyon elkötelezett a munkáját illetően, és tudja, hogy ez egyszer majd kifizetődő lesz. Nem is teherként éli meg tényleg, hanem új kihívásnak, hogy ettől mindig több és több lesz. Jó, hogy egy ilyen remek foglalkozást tudott találni magának. Egyszer panaszkodott csak, akkor sem a munkára, hanem arra, hogy túl hideg volt az irodában. Egy kreatív világban a túl hideg, és a túl meleg irodai hőmérséklet sem jó. Az átlagos hőfokban jó alkotni, akkor működik jól az ember agya. De náluk hideg volt, azt mesélte, hogy már a kezein és a lábain az ujjai is fáztak.

Jelezték ezt a főnöküknek, és hirtelen azt a megoldást találta ki, hogy vegyenek egy ventilátort. Természetesen gyorsan próbáltak intézkedni, így az interneten keresztül rendeltek meg egy terméket, de hogy hogyan is jutottak ahhoz a céghez, az egy nagyon jó történet meséli a testvérem, hiszen jó, hogy rutinos internetezők, de ennek ellenére a ventilátor világban nem mozognak otthonosan.

Ezért az irodában dolgozók összeültek egy gép elé, és elkezdték nézegetni a ventilátorokat. Nagyon vicces szituáció volt, azt mesélte a testvérem, hogy minden egyes kollégája valami ötlettel állt elő, hogy mi legyen a ventilátorban, milyen extra szolgáltatások. A teljesítmény tekintetében kellett nekik megegyezniük, hogy ténylegesen mindenhova elérjen a meleg, vagy éppen a hideg. Ebben is megoszlottak a vélemények, hogy csak fűtőset, csak hideget fújót, vagy éppen egy kompakt verziót tegyenek a kosárban. Megnéztek jó pár lehetőséget, szerencséjük volt, hiszen olyan profi oldalt találtak, ahol rá tudnak különböző módokon szűrni a termékekre, és így csak azokkal a feltételekkel jelentek meg ventilátorok, amelyeket ők beállítottak, hogy az számukra megfelelő lesz. Arról számolt be a testvérem, hogy annyira jó formatervezett ventilátorok vannak már a piacon, hogy még arról is vita indult a kollégái között, hogy milyen formája legyen és milyen színnel rendelkezzen. Természetesen miután megegyeztek a belső tartammal, a teljesítmény és fokozatok számában, ezek után jöhetett az, hogy a külsőségekkel foglalkozzanak. Mivel ezen a remek oldalon, a BestMakrt-nál meg is találták azt a ventilátor készüléket, amely számukra teljesen megfelel, ár érték arányban is, nem is kerestek tovább. Miért is tették volna, fáztak és tényleg egy remek lehetőséget találtak, így meg is rendelték a készüléket. Annyira jó időben sikerült rányomniuk a rendelésre, hogy már másnap ott is volt a megrendelt készülék, ennyire jól hangolt webes üzlettel rég találkoztak, hogy másnapra már ott is a termék, amit megrendeltek. Minden kolléga nagy várakozással csomagolta és rakta össze a ventilátort, hiszen még mindig nem volt az irodájukban komfortos hőfok, nagyon számítottak arra, hogy a megérkezett rendelt termék segít ezen az állapoton. Amint beindították máris kezdett jobb idő lenni a szobájukban. Örülnek, hogy egy remek céget találtak, akik hamar leszállították remek minőségben a terméket, így már nem kell vacogniuk, és még az iroda összképébe is beleillik a megrendelt ventilátor.