A banneres reklámok nagyon elterjedtek miután a legtöbb ember használja az internetet és így egészen könnyen botlik beléjük.

Ezeken sokszor talán tovább görgetünk, de a fejünkben azért ott marad, illetve vannak olyanok azért, amikre szívesen rákattintunk. Nekem ilyen lenne például a Pipere Portát reklámozó banner.

Nagyon szeretem a kézműves dolgokat csinálni és használni is. Az egyik nagy kedvencem a szappankészítés, amire régen nem volt időm, de pont mostanában jutott eszembe, hogy milyen jó volt, amikor itthon a saját szappanommal tudtam fürdeni.

A Pipere Porta tulajdonképpen egy szappan alapanyag bolt, illetve rengeteg más termékük is van, de nekem ez a kedvencem, mivel ehhez kicsit még értek is. Nagyon szeretem a honlapon, hogy mindenről van leírás és kép. Illetve nagyon hasznos a többféle kiszerelés is. A szappan alapanyag bolt alapvető terméke a sheavaj, kakaóvaj és egyéb olajfélék. Ezekből nagyon hatásos szappanok készülhetnek, amelyek jók lehetnek ekcémára, bőrérzékenységre. Sokkal kevésbé szárító hatásúak, mint némelyik bolti társuk. A Pipere Porta oldalán nagyon sok termék 100% tisztaságú, ami szerintem nagyon fontos, hiszen ettől lesz minőségi a szappan, amit készíteni készülünk. Ha pedig már otthon készítjük megvan ez a lehetőségünk, hogy igazán minőségi legyen a végtermék. A 100%-os kakaóvajat vagy sheavajat kiegészíthetjük 100%-os tisztaságú illóolajokkal, amelyek lehetnek nyugtató hatásúak, így este egy forró fürdőben teljes ellazulást tudnak eredményezni.

Ha pedig az otthon készült szappanunkat szeretnénk kiegészíteni, akkor készíthetünk hozzá egy kellemes krémet is, olyat, ami megfelel a bőrtípusuknak. Ehhez ugyancsak be tudunk vásárolni a Pipere Porta webshopjában és így minden egyszerre házhoz tud jönni. A krémekhez szintén tudunk különböző vajakat használni, illóolajokat, de akár virágvizeket is. Ezektől egy illatozó, kellemes krémet kapunk és szintén személyre tudjuk szabni a magunk számára. A virágvizek mellett is megtaláljuk, hogy melyik mire lehet jó. Van olyan, amelyik a száraz bőrtől elkezdve a borogatásig mindenre jó, de olyat is találunk, ami kifejezetten nyugtat és hűsít. Ha pedig a külső borítást is szeretnénk minél jobbá tenni, akkor jöhetnek a szárazvirágok. Ezekből is találunk fent többfélét a webshopban, ezek kifejezetten dekorációs célra vannak és nagyon jól tudnak mutatni egy-egy szappanban. Egyszerű kis dolgok, amikkel nagy hatásokat lehet elérni. Ezekben az is szuper, hogy nem csak a szappant díszíthetjük vele, hanem használhatjuk fürdőbomba dekorálásra, gyertya díszítésre egyaránt. Én mindenkit bíztatok, hogy amikor vásárol a webshopból, akkor ebből is válasszon egy próbát, szerintem nem fog benne csalódni.

Ha pedig ezek megvoltak, akkor én merem ajánlani a házi tisztítószerek gyártását is. Ehhez is vannak alapanyagai a Pipere Portának és ez az a dolog, ami kimondottan költséghatékony. A házi mosószerfőzés például annyival olcsóbb, mint a bolti mosószer ára, hogy azt szavakba önteni is nehéz. Ezek a natúr tisztítószerek egyébként szerintem sokkal jobb hatással vannak az egészségre is, mint a bolti társaik. Ezen a téren érdemes nagyon alaposan átnézni, hogy mivel takarítjuk a közvetlen környezetünket, hiszen azokat az anyagokat folyamatosan beszívjuk.

Én mindenkinek ajánlom a Pipere Porta oldalát, akkor is, ha nem egy banner reklámozza éppen, mert szuper dolgok vannak fent, amikből még szuperebb dolgokat készíthetünk magunknak, illetve ajándéknak sem utolsó egy szépen kivitelezett szappan.