Egyáltalán, mi az a chafing? Kézenfekvő, hogy a Hunnia Kristály nevű kereskedő weboldalát hívjam ehhez segítségül. (Nekem is sokat segített már) Főleg, mert egy ilyen vendéglátó egység beindításában ők voltak a fő támaszunk, miután több vendéglős ismerős is említette nekem a nélkülözhetetlenségüket, természetesen a reklámkihelyezés, az új bannerek és az új logónk elkészíttetésén túl. Mert ezek voltak még a másik fontos lába a szintlépésüknek, a helyi vendéglátásban, egy kisvárosban. De ez utóbbiak egy másik műfajba tartoznak, a hunniakristaly.hu szinte csak ebben nem tudott segíteni, hisz nekik teljesen más a tevékenységi körük.

De, a nekünk kellő fizikai természetű dolgok árusítása mellett kiváló leírásokkal világosítanak fel tehát akárkit. És amennyire tudom, kiterjedt a tőlük való rendelés, konyhai dolgokból való népszerűsége, és már ők is több szintet léptek, így sima háztartásokban is közkedveltek. Szóval már tényleg nem csak vendéglátósok figyelmét hívnám fel, én sem a létezésükre.

Tehát, a chafingek olyan étel-melegentartók, amik fogadásokon, rendezvényeken hasznosulnak a legjobban. Ahol túl nagy a tömeg ahhoz, hogy mindig az egyéni igénykielégítés zajoljon. Svédasztalos megoldás viszont sok mindenre lehet megoldás. Amikor az ideje eljön, a vendégek maguk járulnak elé, viszont ehhez melegen kell tartani az ételt. Nekünk az evőeszközök, csak úgy, mint a chafing beszerzése is innen vált a leginkább reálissá. (Mert természetesen átnéztem az ajánlatokat, mert jobb szeretek mindenről magam meggyőződni) Jók az áraik, nagybeszerzők, gyorsak. Így mi velük, a hunniakristaly.hu segítségével szerelkeztünk fel mindennel, amivel a vendéglátós léptéket növeltük. Na, de abbahagytam egy ponton a chafing-témát…

Esetükben egy vízmedenceszerű dolog tartja hosszan melegen a rápakolt ételeket, amivel az említett rendezvényeken jó hosszú ideig tárolhatunk, jóízűen fogyasztható gasztronómiai produktumokat. Minek utána nagyobb helyre költöztünk, bérlethővé vált a helységünk, így ki tudunk szolgálni komoly rendezvényeket. A Hunnia Kristálynak hála mindennel fel vagyunk olyan dolgokhoz is szerelkezve, amit korábban még nem birtokoltunk. Ők nagyon változatos méretben is ajánlanak chafingeket, és ehhez a világhoz mindenféle kiegészítőt. Vannak elektromos chafingek és például indukciós üzeműek ma már. Ilyen profi webshopba kell ellátogatnunk ahhoz, hogy a teljes választékot láthassuk. Emellett náluk átevezhetünk más, csak szegről-végről kapcsolódó területekre is, mert van minden, bármilyen irányba is kezdünk gondolkodni. Nem is csak simán éttermek felszerelésénél maradva!…

A chafing választékhoz kapcsolódóan helyben átirányítanak büfé display rendszerek teljes kelléktárához, mi vettünk például pont ebben az időben továbbá még tálcákat és porcelánedényeket is. Ha egy egyszerűbb büfében, kifőzdében, vagy egy nagy menzán dolgoznánk, ami esetleg puritánabb, nekik vannak ilyen szegmenseik is a shopban. További, még nem termék-, de azokat összesítő nagykategóriák a koktél bár felszerelések és kellékek, a kávéházak dolgai, cukrászatok, fagylaltozók, általános konyhai eszközök és felszerelések, fast food szekció, ételkiszállás kiegészítő dolgai, csomagolóanyagok, és a mosogatás folyamatát segítő mindenféle termékek.

És akkor említettem már, hogy otthonra, a háztartásunkba is beszerezhetjük a legtöbb konyhai dolgot a hunniakristaly.hu-ról. Ez külön le van választva, szintén a többiről. Nem lehet hírverést építeni a semmire, a vendéglátásban sem. Ne csak az jusson eszünkbe, hogy többen tudjanak rólunk. Valóban meg kell újulni, nem csak arculatváltásra kellene törekednünk, ha felfelé akarunk lépni egy nagyot, mert elégedetlenek vagyunk. De, ha még nincs is ötletünk, hogy hogyan lehetnénk nagyobbá, vagy tehetnénk tartalmasabbá mindent, ezen szektorban, erre is jó a Hunnia kínálatának puszta átnézése. Nagyon jó ötletek fognak ugyanis szembejönni, ebben biztos vagyok. Rájuk ennyire korán lehet már alapozni, és tartós beszállítóvá is válhatnak, mert nagyon stabilak! Ez nálunk már tapasztalat.