Alapvetően jó marketing szakembernek tartom magam, aki képes átlátni a reklámokon, bármilyen jól legyenek is megfogalmazva. Mivel a szakmámból kifolyólag sok mindent tapasztaltam már, a legtöbb marketing fogást már messziről felismerem. Éppen ezért arra is nagyon jó a szimatom, hogy kiszagoljam a hamis ígéretektől hemzsegő hirdetéseket. Engem aztán nem könnyű átverni, ezt a tárgyaló partnereim is igazolhatják. Még a családban is engem szoktak megkérni, hogy segítsek nekik egy komolyabb termék megvásárlásakor dönteni, melyik márka vagy cég a legmegbízhatóbb. Többször segítettem már a családnak, barátoknak, hogy ők is átlássanak a szitán, és hogy ne dőljenek be egyetlen fals hirdetésnek sem.

Egyvalaminek azonban én sem tudok ellenállni: a lakásbiztosítás akciónak. Márpedig most olyan a piac, hogy lépten-nyomon visszautasíthatatlan ajánlatokba ütközöm. Gondoltátok volna? Nehéz is ilyenkor okosat mondani, és nem elcsábulni a jobbnál jobb ajánlatok láttán. A lakásom ugyanis olyan érték az életemben, amiért tűzbe mennék. Nem volt egyszerű megszerezni, utána pedig hosszú és fáradságos munka eredménye volt, hogy felújítsuk, és végre olyan állapotban lehessen a miénk, amelyben örömünket leljük. Így minden arra irányuló hirdetés, amely azt ígéri, hogy megvédi a lakást minden bajtól és segít minden káreset bekövetkeztekor, zene a füleimnek. Aranyat ér.

A Pannonsafe lakásbiztosítás akcióját azonban mindenkinek bátran és nyugodt szívvel tudom ajánlani! Végül mi is náluk kötöttünk ki, és megmondjam miért? Mert itt nincs helye az üres szavaknak! Eddig bármilyen ígéretet kaptam a Pannonsafe-től, mindegyikhez tartották magukat! A legszürreálisabb ígéretük talán az volt, hogy amennyiben találok az ő ajánlatuknál jobbat, keressem meg őket, és ők vissza fognak jönni hozzám egy annál is kedvezőbb opcióval! A lakásbiztosítás akciókat tekintve nem gondoltam volna, hogy ez lehetséges, de a Pannonsafe-nek tényleg sikerült. Így amikor valóban szembe futott velem egy első ránézésre kedvezőbbnek tűnő ajánlat, úgy voltam vele, hogy teszek egy próbát, és kíváncsiságból fel is hívtam őket.

A kapcsolattartó végtelenül türelmesen és nyitottan hallgatott végig az új lakásbiztosítás akció kapcsán. Ezt követően pedig kezdetét vette az üzleti tárgyalás: melyek azok a pontok, amelyeket a másik cég akciójában szimpatikusnak találok? Miért relevánsak nekem pont azok a felhívások, amelyeket kiemeltem? Mi hiányzik a jelenlegi, pannonsafe-es csomagomból, ami a másik ajánlatban szerepel? Addig-addig jártuk körbe a témát, míg végül tényleg minden olyan pontot összeszedtünk, ami nekem releváns lehet, és amire a szerződéskötés pillanatában nem is gondoltam. Az ügyintéző megköszönte a beszélgetést, majd egy kis türelmet kért. Másnap már ismét csörgött a telefonom, és egy annyira pozitív ajánlatot kaptam vissza, amire egyszerűen nem tudtam nemet mondani.

Úgyhogy én már csak azt tudom mondani: nem minden a lakásbiztosítás akció. A legfontosabb az ügyfélközpontúság, a rugalmasság, a hiteles tájékoztatás. A Pannonsafe ebben abszolút verhetetlen, így bárkinek jó szívvel ajánlom a figyelmébe – ha lakásbiztosítás, akkor Pannonsafe!