Az interneten böngészve gyakran lehet úgynevezett bannerekre találni: ezek általában kisebb-nagyobb szerkesztett, grafikus elemek, amelyek egy-egy weboldalt reklámoznak és ennek érdekében többnyire link által a célhelyre is lehet rajtuk keresztül ugrani. Egy bannernél fontos, hogy legyen jól szerkesztett, esztétikus, mégis figyelemfelkeltő és jól fejezze ki, hogy mégis milyen a reklámozott szolgáltató – tehát önazonosnak kell lennie, ellenkező esetben az újdonsült látogatót csalódás érheti. A másik nagyon lényeges, és talán majdhogynem fontosabb tényező még a bannerek hatékonyságát tekintve az, hogy milyen és mennyi, más weboldalon található meg: hiszen banner akkor jó, hogyha széles réteg éri el, sokan látják, sok a potenciális kattintás. Enélkül a legszebb banner is értelmét és célját veszti, egyébiránt nagyon hasznos “találmány”; ezeket a kis kattintható ikonokat különböző honlapok “cserélni” szokták egymás között, tehát egymás bannereit felteszik a készítők a saját honlapjaikra, többnyire valamilyen üzleti megállapodás keretében, de non-profit oldalaknál is egyértelmű célokkal.

A jó banner megválasztása és okos cseréje nem egyszerű dolog, de nem könnyebb a helyzet például a motorgumikkal sem. Sok-sok üzlet tesztelése után, hogyha erről van szó, akkor már kizárólag a motortire webshop mellett teszem le a voksomat, hiszen ez az a webáruház, amelyben még sem nekem, sem ismerőseimnek nem kellett csalódnunk, gyakorlatilag semmilyen szempontból. A motortire webshop oldalát felkeresve egy jól átlátható felület fogadja az érdeklődő látogatót, ahol elsőként egy keresővel találkozik – ezen több szempontot is megadhat, amely szerint szeretne válogatni a nagyon széles választékban, attól függően, hogy neki milyen motorgumira van szüksége. A motortire webshopnál foglalkoznak használt motorgumik adás-vételével is, így ilyen szempontból is lehetőség van a keresésre – persze jóval nagyobb a bizalom általában az új termékek felé, de a motortire webshopnál a használt termékek vásárlásától sem kell ódzkodni, ezt már személyes tapasztalattal is alá tudom támasztani. Nem csak specifikációk, hanem márka szerint is lehet keresni, erre a weboldalon a jobb oldali menüsor ad gyors és egyszerű lehetőséget; típus szerint pedig a bal oldalon lehet böngészni.

A szállítás is rendkívül gyors, hogyha esetleg valamiért sürgőssé vált a rendelés – például egyszerűen elfelejtetted vagy váratlan műszaki probléma adódott -, akkor sem kell aggódni: egy-két napon belül futárszolgálattal már háznál is van a megrendelés. Ha tényleg sürgős, arra mindenképpen érdemes figyelni, hogy 16.00 előtt le legyen adva a megrendelés – ebben az esetben még aznap feldolgozásra kerül a megrendelés és jó eséllyel már a következő nap viheti a futár, amennyiben házhozszállítással szeretnéd átvenni. Természetesen személyes átvételi lehetőséget is biztosítanak azoknak, akiknek lehetőségük van rá: így nyilván gyorsabb a folyamat és a szállítási díj is megspórolható.

Hogyha el tudsz menni érte személyesen, akkor az már csak azért is jó, mert a cég autószervizzel is rendelkezik, így a megrendelt motorgumik cseréjét is vállalják, természetesen előre egyeztetett időpontban – az általuk végzett munkára pedig még fél év garanciát is vállalnak, így biztos lehetsz a szuper minőségben ezen a téren is. Természetesen akkor is fordulhatsz hozzájuk, ha abroncsaidat nem a motortire webshopon keresztül vetted – én mindig velük végeztetek cserét, árban is nagyon korrektek, legyen szó abroncsról vagy valamilyen szervizelési munkálatról, még az árlistájuk is elérhető a weblapjukon a megfelelő menüpont alatt.

Ha motorgumi, akkor csak a motortire webshopot ajánlom, hogy ne csak a bannercsere, hanem a motor is jól menjen!

motortire webshop