Sűrű volt a délelőtt a munkahelyemen. Sok munka, özönlő e-mailek, nehéz ügyfelek és folyton csörgő telefon. Az órára pillantottam, alig vártam, hogy végre ebédszünet legyen, ám még, több, mint félóra volt addig. Így megcsináltam még egy fontosabb feladatot, egyezettem egy bannercsere részleteit az IT részleggel, majd megválaszoltam pár e-mailt. El is érkezett a szünet ideje. Volt egy gyors ebéd, majd kikapcsolódásként megnéztem annak a webshopnak az oldalát tüzetesebben, amibe a múltkor botlottam a neten.

Az Anna táska webáruházra már akkor is felfigyeltem, csak az otthoni teendők közepette nem nagyon volt időm átnézni a kínálatát. De a böngészőm kedvencek menüjében rögtön helyet kapott, mert már első látásra is nagyon tetszett, amit ott láttam.

Az Anna táska egy táskawebshop, mely elsősorban táskákat kínál, de pénztárcákat és öveket is találhatunk a kínálatban. Vannak itt kézi- és hátitáskák, test-és borítéktáskák, hátizsákok, neszesszerek de táskarendezők is. Stílus és anyag tekintetében elég bőséges a kínálat, bármilyen alkalomra, célra, öltözékhez, esetleg cipőhöz keresünk magunknak táskát, itt biztosan meg fogjuk találni a megfelelőt.

A hölgyeknek természetesen teljesen mást jelent egy táska viselése, mint az uraknak. Fontos, hogy sok minden elférjen benne, mert mi nők szeretünk felkészültek lenni a legváratlanabb helyzetekben is, főleg ha gyerekek is vannak. Legyen jól pakolható, hogy könnyedén megtaláljunk benne mindent. Kényelmes viselet legyen, ne akadályozzon bennünket amikor a villamos után sietünk vagy éppen a gyerek után szaladunk a játszótéren. Én a közepes méretű táskákat szeretem, ha nem túl kicsi, se nem túl nagy. Sok mindent hordok magamnál így fontos a belső kialakítás és a zsebek elrendezése is. Lakáskulcsot, iratokat, telefont és persze pénztárcát cipzárazható belső zsebben szeretek tartani, így nekem az is fontos, hogy legyen benne. Bár, ha egy táska stílusa tetszik, de a belső elrendezése nem egészen az elképeléseimnek megfelelő, arra is van megoldás. Praktikus táskarendezők használatával áthidalható a dolog.

Ilyen táskarendezővel is az Anna táska webáruházban találkoztam először. Sokzsebes, jól pakolható és nem kell minden holminkat külön-külön átpakolgatni egyik táskánkból a másikba, csak a rendezőt kell minden holminkkal együtt egy mozdulattal átrakni. Strapabíró anyagból készült, és nagyon jutányos áron lehet a miénk, ha szeretnénk.

Mindenkinek javaslom, hogy nézzen körül az Anna táskánál, mert garantáltan nem fog csalódni. Rengeteg termék található itt, a webshop mégsem kelt túlzsúfolt hatást. A pasztellszínek és a betűtípusok szép, visszafogott, nőies stílusúak.

A balodali menüt végiglapozva láthatjuk, hogy a termékek úgy vannak kategorizálva, hogy segítsenek eligazodni a bőséges kínálatban. Emellett persze azért is, hogy megkönnyítsék a keresést, ha konkrét elképzelésünk lenne. Olyan márkákat forgalmaznak itt, mint a Tamaris, Jana, Bugatti, Kimmidoll, Dogs by Beluchi, vagy Heavy Tools. Én az Anekke márkával itt ismerkedtem meg és nagyon hamar személyes kedvencemmé vált.

Ha van időnk és kedvünk böngészgetni, akkor csak kattintsunk az összes táska menüpontra. Itt a teljes kínálatot láthatjuk ami nem kevés. De ha szeretnénk, nemre, típusra vagy márkára tudjuk szűrni a találatokat.

Ha valamilyen alkalomra vagy öltözékhez keresünk táskát, megnézhetjük a Táskák típus szerint menüpontot is. Vannak itt a felsorolásban kézitáskák, testtáskák, válltáskák, hátitáskák, borítéktáskák, táskarendezők neszesszerek. A táskákon kívül pénztárcákat és öveket is felsorakoztat a kínálat, férfi, női és uniszex kollekciókban is.

A képek a termékektől szépek, rájuk kattintva még leírást is találunk minden táskáról, övről vagy pénztárcáról. Itt részletezik, hogy milyen anyagból és méretekben készült az adott termék, illetve, hogy milyen színekben érhető el. Ha kérdésünk lenne bármely termékkel kapcsolatban, vagy egyéb problémánk akad, bátran keressük az ügyfélszolgálatot, akik telefonon vagy email-en keresztül érhetők el, munkanapokon 9 és 16 óra között.

Az árak nagyon kedvezőek, sok az akciós termék. A kedvezmények mértéke 5-10 vagy akár 20%os mértékű is lehet. Vásárolni regisztráció nélkül is lehet, de van egy úgynevezett hűségprogram, melynek előnyeit csak a regisztrált vásárlók élvezhetik. Sok előnyös lehetőséget tartalmaz a program, így véleményem szerint mindenképpen megéri rászánni pár percet és pár kattintásnyi időt a regelésre.

A vásárlások után hűségpontokat írnak jóvá, melyeket e következő vásárlások alkalmával lehet beváltani. Ezért is kell figyelni rá, hogy a megrendeléseket a webáruházba bejelentkezett állapotban küldjük el, de erre egyébként figyelmeztet az Anna táska is. A megszerzett hűségpontokat nem kell rögtön felhasználni, gyűjteni is lehet őket. Viszont, a jóváírt pontokat 180 napon belül be kell váltani, különben törlésre kerülnek. A teljes árú termékek bruttó 5%-a, az akciós termékek bruttó 3%-a kerül jóváírásra.  A húségpontok csak termékekre, szállítási vagy fizetési költségekre nem válhatók be.

Anna táska

Többféle fizetési és szállítási mód közül lehet választani, ami nagyon kényelmessé és testhezállóvá teszi a vásárlást az Anna táskánál. Megrendelésünket a GLS futárszolgálat kézbesíti a megadott címre, de ha kényelmesebb nekünk, csomagunkat egy előre kiválasztott Pick-Pack pontra is kérhetjük. Én általában ezt a megoldást szoktam választani, mert el tudok menni értem amikor nekem kényelmes.

A szállítás költsége a futár és a csomagpont esetében is 1.000.- Ft, 15.000,- Ft összegű megrendelést meghaladóan pedig ingyenes. A szállítás ideje általában 1-3 munkanap, ha több terméket rendelünk egyszerre, akkor sem több 1-5 munkanapnál. Fizetni is többféleképpen lehet, mindenki kiválaszthatja magának a legkényelmesebb fizetési módot. Előreutalással, barionnal vagy utánvéttel lehet fizetni a megrendelt termékekért. Ha előreutalással szeretnénk fizetni, mindenképpen várjuk meg, míg az ügyfélszolgálatról jelentkeznek. Én általában utánvéttel szoktam és szeretek fizetni, ha a a csomag már a kezemben van és külön örülök neki, ha azt bankkártyával tehetem meg. És itt az Anna táskánál ez szerencsére lehetséges.  

Úgy gondolom, hogy az Anna táska webáruházban minden lehetőség adott, hogy elégedettek legyünk és hogy visszatérő vásárlókká váljunk. Ehhez persze kell a széles termékkör, hogy minden megtaláljunk, amit keresünk. Szükséges még hozzá az is, hogy a forgalmazott termékek szépek, strapabírók, praktikusak is legyenek egyben, és persze hogy jó árakon jussunk hozzájuk. Számomra fontosak a kedvezmények, az akciók, a pontgyűjtő programok, mert ezekkel is éreztetik, hogy a vevő, pontosabban az elégedett vevő fontos számukra.

Szerintem ennél a táskawebáruháznál minden feltétel adott. Akkor is szívesen nézegetem a kínálatot és az újdonságokat ha nem szeretnék várásrolni, bár az esetek túlnyomó többségében persze vásárlás lesz a dologból. Ha nincs semmilyen ötletünk ajándékozni például, itt is találhatunk megfelelő ötleteket. Vettem már innen férjemnek övet, kislányomnak pénztárcát, de olyan is volt már, hogy barátnőmet leptem meg egy csinos kézitáskával születésnapja alkalmából.

Az ebédszünet hamar elröppent, de mire vége lett én már a megrendelésem visszaigazolását vártam, és a napot, amikor megérkezik az SMS a csomagom várt kézbesítéséről.