Az utóbbi évtizedekben nagyon megszaporodott a kereslet a cégeknél a jó grafikusokra. Mivel én nem igazán dolgoztam ilyen helyeken, ezért nem a saját bőrömön tapasztaltam. Egyszerűen csak, mikor azt hallom már a sokadik ismerősömtől, hogy grafikusnak tanult, elkezd feltűnni ez a tendencia. Amúgy ez a munka mindig is érdekelt engem, annyi baj volt csak, hogy nincs semmi készségem a rajzoláshoz.

Megvan azonban az árnyoldala is ennek az életnek. Különösen akkor, ha az embernek nincs fix munkája. Sok ismerősöm megrendelésekből él és küzdenie kell minden egyes projektért. Számomra ennél szörnyűbb létezési forma nem is lehetne, viszont sokan nagyon fel tudnak pörögni, ha rajtuk múlik a megélhetésük. Nagyon tudom becsülni ezt a hozzáállást, én azonban azt szeretem az életemben, ha viszonylag kiszámítható az, hogy mennyi pénzem lesz a hónap végén.

Ettől függetlenül mindig is csodáltam a design elemeket és a képeket, amiket ezek az emberek létre tudtak hozni. Ezért is ragadta meg a figyelmemet rögtön az, amit a selfiegep.hu/fotosarok oldala tudott ajánlani nekem. Az apukámnak most lesz az 50. szülinapja és rengeteg barátja akart eljönni a bulira, amit titokban neki szerveztem. Tudtam, hogy apám haverjai mind szeretik a szórakozást, úgyhogy arra gondoltam, hogy a selfiegep.hu/fotosarok szolgáltatásával kicsit felpörgetem a bulit.

Korábban, pont egy grafikus ismerősöm ajánlotta nekem ezt a selfiegep.hu/fotosarok oldalt. Mikor felléptem rá, rögtön meg is értettem, hogy egy szakmabelinek miért tetszhet ez a hely. A háttér és a menüpontok is úgy voltak kialakítva, hogy mindent azonnal megtaláljunk. Szépek voltak, viszont nem vonták el a figyelmünket a lényegről, ami a Selfiegép oldala által biztosított szolgáltatás volt. Ha nem a selfiegep.hu/fotosarok linken érkeztem volna, akkor sem lett volna gondom azzal, hogy pár kattintás segítségével elérjem a hozzá tartozó tájékoztatót.

De nem is beszéltem még arról, hogy konkrétan milyen szolgáltatást nyújt a Selfiegép. Rendezvényekre lehet őket meghívni és egy mini fotóstúdiót biztosítanak nekünk, amely segítségével az ottlévő vendégek vicces képeket tudnak készíteni magukról. Kérdezhetnétek, hogy ez mennyivel jobb, mint azok a képek, amiket saját magunk készítünk. Könnyen meg is tudom ezt indokolni azokkal az érvekkel, amelyeket a selfiegep.hu/fotosarok oldalon olvastam.

Ami nekem nagyon tetszett a Selfiegéppel kapcsolatban, az az volt, hogy a fotókat azonnal elő is tudjuk hívatni. Az egyik barátnőmnek volt egy polaroid gépe és azt állította, hogy ennél messzebbre nem tudott máig eljutni a technika, minthogy készítesz egy fotót és már azonnal a kezedben is lehet. Ezzel én teljes mértékben egyetértek még most is és a Selfiegép pont ezt biztosítja a számunkra. Bizony, azonnal ki lesznek nyomtatva a képeink és haza is vihetjük őket emlékbe. Nem kell azzal szenvedni, hogy később felrakjuk az internetre.

Nincsen baj a saját telefonjainkkal és fényképezőgépeinkkel, azoknak is megvan a saját bája. A Selfiegép által biztosított berendezés azonban nagyon komoly minőségű képek elkészítésére képes. Ha pedig ez nem elég, akkor az egyik kollégájuk végig ott lesz velünk és segít nekünk mindenben. Igazán megtetszett ez a szolgáltatás, úgyhogy igénybe is vettem. Az ügyintézés része a dolognak nagyon egyszerű volt és senkinek nem fog gondot okozni. A buli pont akkora siker volt, mint ahogy gondoltam és mindenki örömmel használta a Selfiegép fotósarkát.