Az ügyfél már megint változtatni akar a banneren. Már átbeszéltük ötször és jóvá is hagyta a tervet, most mégsem elégedett a megjelenő bannerrel. Nekem pedig már lassan nincs bőr a képemen átmenni a három IT-s kollégához. Pedig ma még muszáj szívességet kérnem tőlük, hogy haladni tudjunk, de elhatároztam, hogy hálából valamivel meglepem őket. Nem rég láttam a hirdetésüket, így hamar kitaláltam, hogy vicces pólókat fogok rendelni nekik a https://lolmarkt.hu/ oldaláról.

Nagy morgások és szentségelések közepette végül elkészült a végleges banner, az ügyfél is elégedett volt, én pedig tartottam a fogadalmam és este felmentem a LOLMarkt oldalára. Szerencsére nagyon jól strukturált az oldal, így hamar megtaláltam a Minecraft rajongó kolléga ajándékát a gamer menüpont alatt, egy „Keep calm and play Minecraft” feliratú pólót.

A másik kolléga ideges, mindenen stresszelős típusú informatikus, aki gyakran ordítozik az ügyféllel. Persze, szigorúan csak azután, hogy ellenőrizte, hogy jól tette-e le a telefont? Neki nagyon testhezállónak tűnt az „Egy idegszálam maradt és te azon táncolsz” póló.

A harmadik IT-s már keményebb dió, nem rég érkezett a céghez és még nem ismerem túl jól. De a https://lolmarkt.hu/ az ilyen esetekre is gondol, tudunk a feliratok menüpont alatt általánosabb, de még mindig nagyon szellemes pólókat választani. Végül egy Vissza a jövőbe stílusú póló mellett döntöttem, amin az áll, hogy „Ezt a pólót holnap vettem”. Remélem, tetszeni fog neki.

Már csak a pólóméretekben voltam bizonytalan. Ketten inkább mackós alkatúak, a harmadik pedig alacsonyabb, vékonyabb, eléggé meg voltam lőve, hogy melyiküknek mit tippeljek. Szerencsére, ahogy a https://lolmarkt.hu/-t böngésztem, rábukkantam a méretbiztosítás lehetőségre. Ez azt jelenti, hogy darabonként +190 Ft-ért ráfizetésért cserébe, ha mégis rossz lenne a méret, akkor nem kell újra kifizetni a szállítási díjat. Az ember csak megrendeli a méretcserét a LOLMarkt oldalán, a GLS hozza a jó méretű pólót és elviszi a nem megfelelőt. Egyszerű és praktikus megoldás.

Választottam továbbá mindhármuknak még egyet-egyet a vicces szájmaszkok közül is. Tuti nem tudsz haragos és ideges lenni, ha veled szemben valaki koponya vagy Hihetetlen Hulk mintájú maszkban ül. Ha pedig legközelebb szívességet kell kérnem tőlük, csak felveszem a cukikornisos szájmaszkom és a most vásárolt unikornisos rózsaszín pólóm, amin a „Belive in your dreams” felirat szerepel. Próbáljon csak valaki haragudni rám, a rózsaszín habcsókra…