A nővéremnek mostanában rengeteg dolga van: saját vállalkozást indított, aminek nemrég készítette el a weboldalát. Szerintem nagyon szép oldal lett, főleg ahhoz képest, hogy neki még semmilyen informatikai előképzettsége nincs – most kezdte csak el levelező képzésen a programtervező informatikus szakot. Éppen ezért győztem meg arról, hogy legalább a banner cserét ne próbálja meg egyedül megoldani, hanem kérjen meg egy szakértőt – dolgozott ő már eleget rajta, itt az ideje pihennie, és valamit rábíznia valaki másra is.

Szerencsére beleegyezett, hogy tart egy pár nap szünetet – addig is tudtunk a baba-mama témáról beszélgetni, hiszen én öt hónapos terhes vagyok, neki pedig már van két kislánya. Örültem, hogy végre van egy kis ideje, hogy minőségi időt töltsünk el együtt, és baba-mama tippekkel lásson el. A nővérem rengeteg hasznos dolgot mondott nekem a szabadsága alatt, de ami a legjobban megmaradt az emlékezetemben, az az, hogy egy webshopot, méghozzá a Prevenció Patikát ajánlotta a baba-mama termékek beszerzésére.

A Prevenció Patika oldalán külön baba-mama kategóriában tudnak válogatni a kismamák, és ez is külön alkategóriákra van felbontva. Így pár kattintás alatt meg tudom találni, hogy mire van szükségem – a tájékozódást még jópofa grafikák is segítik, így másodpercek alatt kiszúrom, hogy melyik aloldalt kerestem. Nagyon felhasználóbarát megoldás, hogy nincs az összes baba-mama termék egy oldalon ömlesztve, hanem külön vannak szedve a vitaminok, a fogzás könnyítését biztosító termékek, a babavárós termékek, a pelenkák, vagy a szoptatós teák például. Így a nővérem és én is releváns termékek közül tudunk válogatni mindig, amikor a Prevenció Patika oldalán járunk.

De nem csak ebben mutatkozik meg, hogy mennyire fontos ennek az online gyógyszertárnak a vevő: mindig remek akciókat lehet találni az oldalon, és számos kategóriában, széles termékkínálattal állnak a rendelkezésünkre. Olyan neves márkák termékeit is meg lehet találni itt, mint például a CeraVe, Uriage, Bioderma, Vichy, La Roche-Posay, Dermedic vagy a BABE.

A megrendelt termékeket GLS futár szállítja ki, akiket be sem kell mutatnom: egy gyors, megbízható futárszolgálat. Nem csodálkozom, hogy a Prevenció Patika velük állt partneri kapcsolatba, hiszen a vevőközpontúság nem csak a pénz elutalásáig tart – nekik valóban fontos, hogy minél gyorsabban érkezzenek meg a rendelések a vevőkhöz. Még kérdésgaranciát is vállal a patika: a szakemberek segítenek, hogy mindenki valóban olyan terméket rendeljen, ami számára megfelelő.

Így tehát itt, a Prevenció Patikában egy valódi gyógyszertár és egy webshop előnyei ötvöződnek: hosszú sor és várakozás nélkül lehet válogatni a számunkra releváns termékek közül, segítséget kapunk a választásban, és még házhoz is kapjuk a választott gyógyszereket, baba-mama termékeket, arckrémeket… bármit, amire szükségünk van, és fellelhető az oldalon.

Ajánlom tehát mindenkinek, hogy ezt a helyet válassza, ha baba-mama termékeket szeretne az otthona kényelméből rendelni!

Baba-mama