Nagyon jó kis csapat alakult ki az irodában, és szerencsésnek mondhatom magam, mert ilyen helyen dolgozom. Ez nem csak kamu, komolyan így is gondolom. Azok után, hogy mennyi problémás helyen dolgoztam, ez a hely igazi felüdülés. Persze a problémák itt is adottak, bannercsere, logótervezés, marketing terv? Mindig van valami, de azért vagyunk egy csapat, hogy megoldjuk ezeket a felmerülő kihívásokat. Kihívások nélkül nem lenne motiváció, nem lenne lendület.

Annyira jó a közösség, hogy együtt is szoktunk ebédelni és igyekszünk felfedezni minden környékbeli éttermet, kipróbálni különböző konyhákat. És ilyenkor próbálunk nem a munkáról beszélgetni, persze ez nem mindig sikerül. Legutóbb is a bannerek volt a téma, de hamar átnyergeltünk az autószerelésre. Ami szintén egy fontos dolog, még akkor sem árt, ha valaki tudja egy jó autószerelő elérhetőségét, ha éppen nincs semmi baj a kocsijával. Mert egyrészt bármikor lehet, másrészt vannak olyan szervizelési feladatok, melyeket időről időre el kell végezni.

A www.metaautoszerviz.hu pedig profi szakemberekkel, korrekt feltételekkel várja az ügyfeleit. Az olyan dolgokat is, mint a rendszeres olajcsere, vagy az abroncscsere is rájuk lehet bízni. De ha nagyobb probléma adódik a járművel, szerelésre szorul, akkor is bátran keressük fel a Méta Autoszervizt. Hogy miért? Mert garanciát vállalnak az általuk végzett munkára és a beszerelt alkatrészekre is. Mert profik és megbízhatók és nem ér meglepetés, ha ide visszük az autónkat. A hiba feltárása után minden esetben tájékoztatnak a várható felmerülő költségekről, ami szerintem nagyon fontos. Mint ahogy az is, hogy márkafüggetlen szervizként minden típusú autó és kishaszongépjármű javítását meg tudják oldani.

www.metaautoszerviz.hu

Az olajcserét azért említettem, mert szerintem végtelenül fontos, hogy időben ki legyen cserélve az olaj. Sokan elhanyagolják, és ráhagynak még pár ezer kilométert, szerintem ez a lehető legrosszabb döntés. A motorolaj ugyanis idővel besűrűsödik, szennyeződik és nem tudja ellátni feladatát. A motorban lévő forró alkatrészek kenését és hűtését. Így minél kevesebb, iszaposabb, szennyezettebb az olaj, az annál jobban megviseli az alkatrészeket és ez a motor meghibásodásához is vezethet, aminek aztán a javítási költségei az egekbe is rúghatnak. Már ha egyáltalán lehet javítani.

De ugyanígy említhetném a gumicserét is, amivel kapcsolatban szintén bátran keressük fel a www.metaautoszerviz.hu-t. Több ezres készletük van gumiabroncsból. Az abroncsok cseréje pedig szintén fontos, a biztonságos közlekedés egyik alapja a megfelelő gumiabroncs. Egy autó egy adott pillanatban mindössze négy tenyérnyi felületen érintkezik az úttal, és ezen múlik a biztonság, a tapadás, a fékezhetőség. Az abroncsok állapota tehát a biztonságunk egyik alappillére. És ha már abroncsot cserélünk, a Méta Autószerviz a futóműbeállítást is elvégzi, ez a beállítás sokszor válik szükségessé, elsősorban a rossz útviszonyok miatt, de ha valaki rendszeresen járdaszegélyen áll, felhajt rá, az is okozhatja az elállítódását. Sok esetben pontosan a gumicserekor a rendellenes kopás figyelmeztet arra, hogy itt a futómű beállítás ideje.

De legyen szó voltaképp bármiről, a fékek javításáról vagy a klíma töltéséről, javításáról, a Méta Autószervizre bármikor számíthatunk. Úgyhogy örülök, hogy szóba jött az autószerelés és az autószervizek a legutóbbi közös munkahelyi ebéden, mert így már a többiek is biztosak lehetnek abban, hogy hová kell fordulniuk ahhoz, hogy jó kezekben legyenek. A válasz természetesen a Méta Autószerviz.