SOS vízszerelés

Anita az egyik ügyfelem fodrászként dolgozik. Neki készítettem legutóbb az új grafikai arculatot a fodrászathoz. Ebben a bannerek mellett különböző plakátok, közösségi médiához szükséges képek, és természetesen a logó tervezése is benne volt. Amikor eljött hozzám megnézni a tervezett arculatot, teljesen el volt képedve attól, hogy milyen jól sikerült eltalálnom az ő világát, és hogy mindent az igényei szerint készítettem el, így szerencsére módosítást nem is kért. Aki ilyen iparban dolgozik, az pontosan tudja, hogy egy ilyen ügyfél aranyat ér, hiszen két-három módosítás nélkül nem igazán lehet megúszni az ilyen munkálatokat.

A beszélgetés során felmerült, hogy milyen tragikus volt a múlt hete, legalábbis annak indult az elmondása szerint. Amikor belépett a fodrászatba, mindent ellepett a víz, amitől természetesen teljesen kiakadt, és azonnal vízvezeték-szerelő után akart kiáltani, de mivel nem ismert szerelőt és nem voltak még kapcsolatai itt a környéken, így az internetet vette célba, és a pániktól vezérelve az SOS vízszerelés kifejezésre kezdett kereséseket folytatni.

Rövid idő alatt meg is talált egy Budapesten és teljes pest megyében vízszereléssel foglalkozó céget. Ez a cég komplex vízszerelés szolgáltatást ellát, ami azt jelenti, hogy csatornázással és duguláselhárítással és csőtöréssel és csatorna kamerázással, valamint fűtésszereléssel is foglalkoznak. Ez a kombináció nagyon jól jön, de azt gondoltam barátnőm szavait hallgatva, hogy nem csak vészhelyzetek esetén érdemes őket választani.

Nem is tétovázott tovább, amikor a weboldalon járt, azonnal keresett is elérhetőséget hozzájuk, talált is két telefonszámot is a honlapon. Az ügyfélszolgálatos kollégával megbeszélték a problémát, hogy pontosan miről van szó, mi történt, mit tapasztalt, és hogy mit látott az üzletben. Ezután az ügyfélszolgálatos kolléga kiértesítette a vízszereléssel foglalkozó szerelőt, aki két órán belül meg is érkezett a fodrászathoz, így ez a hiba hihetetlenül gyorsan el lett hárítva.

A szakember pontosan érkezett a fodrászathoz, a megbeszélt időben, a teljeskörű szolgáltatás mellett pedig állítólag még igazán jó fej is volt. Azt pedig csak a végén említette meg, hogy mivel a javítást kérte, így a kiszállás díjtalan volt. Ez elég ritka manapság szerintem.

Teljesen ledöbbentem attól, hogy van olyan cég, aki ilyen rövid időn belül tud szakembert biztosítani, hiszen nagyon nehéz manapság nagyon jó szakembert találni, ráadásul úgy, hogy elérhető is legyen, és ne kelljen rá több napot vagy akár heteket is várni, ami természetesen a vízvezeték szerelés esetén elég necces is lenne, így el is kértem tőle annak a weboldalnak a címét, amit az SOS vízszerelés kifejezésre talált, hogyha hasonló problémám merülne fel, akkor én is a megfelelő szakemberekhez tudjak fordulni.