A mai világban, ha egy vállalkozásnak nincsen weboldala, az nem is létezik. Bármit is keresünk, azt az interneten megtaláljuk. Ahhoz, hogy legyenek vevőink, megrendelőink, mindenképpen kell egy weboldal, ahol tájékozódhatnak rólunk, a termékeinkről vagy szolgáltatásainkról, az árainkról.

Kell egy olyan platform, ahol a legtöbb kérdésükre választ kaphatnak, ahol megismerkedhetnek és kapcsolatba léphetnek velünk.

Az, hogy milyen legyen egy honlap, nagyban függ attól, hogy mivel foglalkozunk Nem mindegy ugyanis, hogy egy sarki boltról van szó, vagy valami sokkal komolyabbról. Például az alkoholelvonó intézmények weboldala sokkal informatívabb kell, hogy legyen, mint egy autószerelő, főként időpont egyeztetésre szolgáló oldala.

Azért is hoztam ezt a példát, mert a párom apukája sajnos alkoholista, és most elégeltük meg, hogy nem tudunk rajta segíteni. Szerencsére több alkoholelvonó intézmény is van az országban, ahol szakszerű segítséget kaphat.

Az alkoholelvonó intézmények olyan intézmények, amelyekben segítenek az alkoholistáknak és egyéb függőségekben szenvedőknek abban, hogy megszabaduljanak ezektől és újra normális életet élhessenek.

Hajlamosak vagyunk nem igazi problémaként kezelni az alkoholizmust, pedig rengeteg negatív élettani hatása van, majdnem minden májbetegség ennek köszönhető.

Igyekeztünk megtalálni a legjobbat az alkoholelvonó intézmények között, hogy a párom édesapja a legjobb ellátásban részesüljön és ne csak átmeneti legyen az eredmény, hanem hosszútávon is szenvedélyektől mentes, normális életet tudjon élni.

Mivel nem tudunk minden egyes helyet személyesen meglátogatni, az informálódás elsődleges helyszíne a weboldal volt. Természetesen ilyenkor nem a webdesign érdekel, ilyenkor nem marketinges szemmel nézem az oldalt, hanem a fogyasztói oldalon állok.

A alkoholelvonó intézmények közül nekünk a felepulok.hu volt a legszimpatikusabb. Itt nem csak az egyén gyógyulására koncentrálnak, hanem a családot egy egészként kezelik. Itt arra is figyelnek, hogy a család is megkapja a szükséges edukációt ahhoz, hogy segíteni tudják a páciens felépülését.

Itt a dolgozók saját tapasztalataik és élményeik alapján tudnak segíteni, a legtöbbjük átesett azon, amin most a pácienseik is keresztül mennek, ezért tudnak hatékony segítséget nyújtani.

Itt mindig jelen van egy szakember is, aki felügyeli a programokat és segíteni tud, amikor csak szükség van rá.

Ennél az intézménynél lehetőség van családi vagy egyéni konzultációkra, állapotfelmérésre, szükség esetén pedig egy 28 napos felépülési programon is részt vehet a páciens, aminek a végén gyógyultan térhet haza. Hétvégente meg lehet itt látogatni, hiszen itt hisznek abban, hogy a felépülés nem teljesen egyéni, szükség van a család támogatására is.

Amikor ilyen problémába ütközünk, nem szabad úgy tenni, mintha nem lenne egy komoly gond. Az alkoholizmus káros az egészségre, tönkreteheti a család és az egyén életét is. Ezért nem szabad félvállról venni, és ha egyedül nem tudjuk megoldani, akkor szakértői segítséget kell kérni, például a felepulok.hu oldalon.