A napi olvasmányaim különösen fontosak nekem. Minden délután munka után, ha hazaérek, megnyitom a kedvenc blogomat és elolvasom az aznapi bejegyzéseket. Általában ugyanazok a hirdetések jönnek velem szembe az oldalon, de a minap feldobott egy újat. Először meglepődtem rajta – mert tényleg mindig csak a megszokott reklámok vannak –, de aztán arra gondoltam, hogy biztos bannercserét kötöttek az oldalak egymással. Ha már szembejött, gondoltam megnézem azt is, hogy milyen oldalt dob fel a hirdetés, ezért rákattintottam. A honlap, ami megjelent a https://greenwaykft.hu/ volt.

Szeretek mindenféle információt gyűjtögetni, ezért is olvasok és tájékozódok annyit, mert bármikor bármire szükség lehet. A https://greenwaykft.hu/oldal egy ipari takarítógépek bérbeadásával foglalkozó cég, akik 2010 óta működnek. A honlapjuk meglepően szép és összeszedett volt.

Négy főbb fül volt elkülönítve, a főoldalon arról lehetett olvasni, hogy mik pontosan a bérlés feltételei, milyen előnyei vannak és kiknek ajánlják. Elég széleskörű volt a tájékoztatás, mély benyomást keltett bennem, persze pozitív értelemben. A következő részben a full-szerviz szolgáltatásukról lehetett olvasni, amely magába foglalja gépeik általuk való gyors és ingyenes szervizelését, javítását és cseréjét egyaránt. Nem sok cég rendelkezik ennyire kifejlett és jó szolgáltatásrendszerrel, így az újabb meglepődés után még inkább le lettem nyűgözve. A következő oldalakon a bérelhető gépekről nyújtottak széleskörű tájékoztatót, majd leírták azokat a nagyobb cégeket is, akikkel dolgoznak. Hálózatuk az egész országra kiterjedő nagyságú. Eszembe is jutott egy barátom, aki közel Budapesthez, de vidéken lakik és múltkor említette, hogy épp tervez a cégének beruházni egy ilyen ipari takarítógépre. Abban a pillanatban, ahogy ez eszembe jutott, már küldtem is a linket: https://greenwaykft.hu/.