A minap nagy nyugodtan, kipihenten indultam munkába. Kifejezetten meleg napra ébredtünk, szeretem ha a nap sugarai miatt kell reggel kinyitnom a szemem, és nem a bosszantó ébresztőóra hangja kelt fel. Sajnálom, amikor ilyen meleg van és be kell ülni a száraz irodába. Olyan furcsa ott a levegő, főleg, hogy imádom a friss tavaszi levegőt, az illatokat és mindent, amit ilyenkor a természet tálcán kínál. Egy webtervező informatikai cégnél dolgozom, amit egyébként nagyon szeretek. De kellemesebb lenne a szabadból végezni a munkám. Mára néhány ügyfelemnek banner csere van felírva a teendőim közé. Hamar meg fogom csinálni, úgy érzem.

Amint beléptem az irodába, egyből megcsapott a hideg. Mintha egy másik éghajlatú övezetbe léptem volna be. Jézus, mi a fene történt itt? Hát főnök – mondták az alkalmazottaim – szerintünk elromolhatott a fűtés. Na, azt érzem. Hívtak már szerelőt? Nem? Akkor hívjanak egy fűtésszerelés gyorsszolgálatot, de azon nyomban, miért is nem ez volt az első dolguk reggel?! A víz-, gáz- és fűtés szerelésével foglalkozó cég, amit a neten először találtam, szerintem megfelelő lesz. Kértek a fiúk visszahívást, ami hamar érkezett is. Elmondtuk, hogy mi a probléma, majd a megfelelő eszközök összeszedése után indultak is ki a helyszínre, egyébként díjmentesen.

A fűtésszerelés gyorsszolgálat egy órán belül meg is érkezett, így nem kellett sokáig fagyoskodnunk. Megmutattam nekik a problémás területet, és meg is kezdték a munkát. Hamar felmérték a bajt és cselekedtek.

fűtésszerelés gyorsszolgálat

A cég szakemberein látszott, hogy pontosan tudják mit csinálnak, mivel évekig képezték magukat. Azt mondták nincs olyan, hogy valamit ne tudnának megoldani, ami valljuk be elég jól hangzik. Nem is csoda, hiszen a több mint 30 év tapasztalattal rendelkező cég megválogatja, hogy milyen szakemberekkel dolgozik.

A hideg fűtőtestek szép lassan újra elkezdenek melegedni – nyugtattak meg bennünket. A biztonság kedvéért leellenőrizték a fal és padló fűtését is, de azokkal minden rendben volt. Kaptam egy névjegykártyát, így ha a jövőben bármilyen probléma adódik, akkor már tudom kit kell keresni. A cég hívható a nap 24 órájában bármikor, tudnak adni ingyenes telefonos tanácsadást és díjmentesen jönnek ki a helyszínre, ahol a probléma van. És mindezt egy órán belül, szóval teljességgel hiteles és jogos a gyorsszolgálat elnevezés.

Nem csak a fűtésszerelés, javítás, karbantartás a cég profilja, hanem lehet keresni őket termosztát, cirkó javításához, csőtörés esetén is. Tudnak gázt szerelni, bojlert, kazánt vagy gázkonvektort. De akár dugulást is el tudnak hárítani, szintén profi eszközökkel. Megoldják a vízszerelést, csatornázási munkálatokat, lefolyó tisztítást, fürdőkád szerelést és még sok hasonlót. Számos márkát ismernek és számos cég termékeivel dolgoznak, így nem okozhat gondot nekik bármilyen régi vagy épp új típusú szerkezetekről, alkatrészekről essen szó.

Miután végeztek a munkával, tájékoztattak a garanciával kapcsolatos tudnivalókról, majd írattam számlát a cég nevére, amit szerencsére a biztosító társaság is el fog fogadni. A szakemberek gyors és precíz munkájának köszönhetően neki is álltam a banner csere projekteknek.