Mint egyéni vállalkozó, tisztában vagyok vele, hogy mennyire fontos tud lenni egy banner a cég reklámozását illetően. Ezt nem árt rendszeres időközönként cserélni, hiszen ahogy változnak az idők, úgy változnak sokszor a reklámigények is. Egy ilyen banneren találkoztam először az rdealer.hu-val. Rá is kattintottam, ami elvezetett a honlapjukra, pontosabban arra az oldalra, amelyen számos sokkoló van összegyűjtve. Bár nem mozgok kifejezetten ezen a területen, szimpatikus lett az oldal annyira, hogy egy kicsit maradjak körülnézni. Az egyik sokkoló különösen megtetszett, úgyhogy rá is kattintottam. Ekkor el tudtam olvasni a részletesebb leírást a termékről, ami nekem nagyon tetszett.

A sokkolókon kívül más dolgokat is forgalmaz az rdealer.hu elég magas színvonalon, ahogy megtudtam. Külön tetszett, amikor azt láttam némi nézelődés után, hogy az új gépek mellett sok használt termék is megtalálható. Ez egy nagyon jó alternatíva azoknak, akik mondjuk nem tudják, vagy csak áldozatok árán tudják megengedni maguknak ezeket a gépeket, de például éttermet nyitnának.

Fontos szempont nálam, hogy ha van a cégnek telephelye, akkor legyen feltüntetve annak a nyitvatartási ideje. Ebből a szempontból is átment a vizsgán az rdealer.hu, mert a honlapjuk alján meg lehet találni ezt az információt. Sőt azt is, hogy a telephelyük Tapolcán van. A szállítási információknál olvastam, hogy van lehetőség kiszállításra is, csak előtte fel kell venni a kapcsolatot a cég munkatársaival. Marketing szempontból is nagyon szuper az rdealer.hu, hiszen a bannerük megfogott annyira, hogy ellátogassak a weboldalukra!