Végre elkészült a weboldal az új vállalkozásom számára. Nemrégiben találkoztam először a bannercsere kifejezéssel, ami nagyon hasznos nekem, mivel még csak most kezdtem el az üzletem népszerűsítését. El is küldtem a bannerkódot egy pár oldalnak, akik nyitottak erre a cserére.

Már csak egy nagyon fontos dolog hiányzott a weblapomról: a professzionális portré. Jó, ha az ügyfelek látják kivel van dolguk, én pedig szeretnék nagyszerű első benyomást nyújtani. A portré fotózás árak után böngészve megtaláltam Szoboszlai Kriszti oldalát, akivel rögtön fel is vettem a kapcsolatot. Mivel én is pesti vagyok, illetve a képei is tetszettek, ezért nem kellett sokat gondolkodnom. Keresgélhettem volna még más portré fotózás árak után, de bíztam benne, hogy jó munkát végez majd, és meg fogja érni. Így is történt. Először kicsit félénken viselkedtem a stúdióban, mert ez volt életem első portré fotózása. De Kriszti segítségével jó hangulatban és kellemesen telt az idő, a képekkel pedig teljesen elégedett vagyok. Meglepődtem, hogy mennyire magabiztosnak látszom a fotókon, hála a ruhatáramnak és a szuper sminkesnek, akit szintén Kriszti ajánlott.

Végre van egy képem, amit büszkén kitehetek az oldalamra, és remélem, hogy ez segít majd a leendő ügyfeleimnek abban, hogy engem válasszanak. Hatalmas köszönet itt is a fotósnak, és ha érdekelnek a portré fotózás árak, akkor látogasd meg Te is a szoboszlaikriszti.hu oldalt!