A mai napra egy rövid, de annál ütősebb témával készültem. Ha már eleget diskuráltunk ezen a felületen a banner cseréről és ennek mindenféle bonyolult vonzatáról, akkor úgy gondolom, hogy igen is szót lehet ejteni más fontos dolgokról is. Például a mosható pelenkákról a lord.shop.hu weboldalról.

A banner csere mellett ugyanis egy új dolog is belépett az életembe nem is olyan régen: a testvéremnél kisbaba született, tehát nagynéni lettem. Ennek pedig vannak és lettek olyan vonzatai, amivel nem is feltétlenül számoltam még korábban. Az első pillanattól kezdve itt volt például ez a pelenka kérdés. Akinél már van kisbaba az tudja, akinél meg nincs, az nem is sejti igazán, hogy ez mekkora dilemma tud lenni a családban.

Eldobható pelenka? Azzal mennyi szemetet termelünk feleslegesen a környezetbe?! Mostható pelenka? Azzal meg mennyi plusz macera van, amire nem feltétlenül van idő, vagy inkább úgy mondanám, hogy nem szívesen szán rá az ember időt abból a piciből, amit egyébként a babával, vagy bármi mással is tölthetne. Nehéz kérdés ez, meg is szoktak rajta akadni a kezdő szülők.

A lord.shop.hu kínálatában persze minden eshetőségre felkészültek, vannak mosható textil pelusok és eldobható pelenkák is, utóbbiből meg aztán főleg rengetegféle kivitel, szín, méret, márka, sokáig sorolhatnám a lehetséges variációkat. A testvéreméknél a választás úgy nézett ki, hogy első körben rendeltek a mosható és az eldobható verzióból is egy adott mennyiségben, mert nem tudták eldönteni teszt nélkül mi legyen.

A lord.shop.hu futára tökéletes időzítéssel házhoz is ért és onnantól kezdve indult a teszt. Melyik pelussal egyszerűbb az élet? Melyik tetszik jobban a kisbabának? Nyilván a környezeti lábnyomával tisztában voltak már a megrendeléskor is, tehát az nem volt kérdés, hogy melyik mennyi szemetet termel…

Végül az első teszt hetet követően arra jutottak, hogy a textil pelus a hosszabb távon nyerő. Éppen ezért nem gondoltam túl az első nagynénis ajándékot és berendeltem nekik egy halommal a lord.shop.hu-ról. Örülök, hogy örömet tudtam vele szerezni, na meg persze annak is, hogy nem csak a bannerekről és marketingről esik végre-valahára szó a családi összejövetelen, hanem ilyen jellegű dolgokról is. Elvégre nem sokára remélhetőleg nekem is szükségem lesz ugyanerre a tudásra.

Ha mosható pelenka kell, vagy amúgy nagyon sok más kozmetikai vagy háztartási termék, akkor most már automatikusan a lord.shop.hu-n nézek körül először, mert nagyon tetszett az a szolgáltatás, amit először is kaptam. És hát mondanom sem kell, hogy a pelusok mellett tudok innen rendelni például mosószert, tisztálkodási szereket, fogkrémet, tusfürdőt, szőrtelenítő eszközöket és még sok-sok más terméket. Szóval ha épp keresgélőben vagytok ilyen cikkeket illetően és egy régóta megbízhatóan működő webshopra vártok, akkor a jó hírem az, hogy megtaláltátok!

Az összes termék kategóriát most nem szeretném felsorolni, megtaláljátok magatok is, de a lényeg az, hogy a babás holmikat illetően verhetetlenek. Ezen kívül meg aztán már azt csap még a rendelés mellé az ember, amit csak akar, vagy nincs kedve felcipelni a boltból, mint mondjuk nekem a mosószert. Szóval a lord.shop.hu-t érdemes megjegyezni, vagy legalább hozzáadni a böngésződ könyvjelzői közé. Elvégre ott mindig bőven jut hely az ilyesminek.